Gisteren was er een ware volksverhuizing van de Hof- naar de hoofdstad. Haagse rockers Di-Rect gaven een briljante show weg in het Paradiso en ik was erbij. Dat laatste was niet geheel toevallig, aangezien Di-Rect de handen ineen geslagen heeft met Kern Koppen op de laatste single Say Something (zie clip hieronder) en gisteren in het Paradiso dit nummer ook voor het eerst live werd voorgedragen. Het publiek was enthousiast, ik was daar de overtreffende trap van en ik had mijn camera bij me. Een aantal plaatjes van deze bijzondere avond vind je dus hieronder.Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>